Next step

Ieder bedrijf is uniek en daarom is het logisch dat standaard stappenplannetjes niet werken. De meeste succesvolle ondernemers hebben een coach of vaste adviseur. Iemand zoals ik die hen tijdelijk of voor langere tijd helpt met het vaststellen van doelen, prioriteiten en te nemen stappen.

Mijn aanpak kenmerkt zich er door dat ik erg gericht ben op actie. Op daadwerkelijk resultaten boeken. Praten is leuk en plannen op papier zijn mooi, maar het gaat er uiteindelijk om dat de juiste stappen worden gezet en dat de gestelde doelen worden bereikt.

Laten we kennismaken

De eerste stap is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of ik je bij jouw specifieke vraag kan helpen en – heel belangrijk – of het ook op persoonlijk niveau tussen ons ‘klikt’. Dat kan telefonisch, via skype of via een persoonlijke afspraak.

Als zowel jij als ik denken dat het zinvol is om een volgende stap te zetten, dan starten we met een strategiesessie, die meestal zo’n 3 tot 4 uur duurt. Hierin bespreken we wat de belangrijkste uitdagingen zijn waar jij als ondernemer voor staat, welke doelen je nastreeft en of die ook haalbaar zijn. We inventariseren dan ook een aantal mogelijke manieren hoe die doelen bereikt zouden kunnen worden.

Mijn expertises

In de afgelopen 35 jaar heb ik vijftien verschillende ondernemingen opgericht, uitgebouwd en een groot aantal daarvan weer verkocht. Ik wil jou als ondernemer graag mee laten profiteren van mijn ervaring. Lees meer over:

Van start-up naar grow-up
Groeiversnelling
Geld voor groei

Samenwerken

Afhankelijk van de uitkomst van die sessie wordt dan een actieplan gemaakt (dat kun je zelf doen, maar veel ondernemers vragen of ik dat voor hen wil doen) waarin de doelen en acties SMART worden omschreven (Specifiek, Meetbaar, Actiegericht, Realiseerbaar en Tijdsgebonden).

Soms stopt mijn bijdrage als een dergelijk actieplan klaar is. Maar het is meestal zo dat ik daarna een van twee rollen heb tijdens de uitvoering van het actieplan: of ik begeleid de ondernemer(s) als coach bij de uitvoering van de opgestelde plannen (voor een vooraf bepaalde periode van bijvoorbeeld 3 of 6 maanden, of ik ben als consultant actief betrokken bij (een deel) van de uitvoering van de plannen.

Vooraf maken we altijd een vaste prijsafspraak, zodat zowel jij als ik precies weet waar we aan toe zijn.

Ben je benieuwd wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen?
Laat hieronder je vraag achter (dan neem ik daarna contact met je op) of bel mij direct op 06-533 90005.